fbpx
Skip to content

Forside

Nyhed – spillekort

Martin Schwartz har nytænkt de klassiske spillekort i hver en lille tænkelig detalje.
Knægt, dronning og konge er her blevet til bygninger hvor dag og nat smukt spejler sig i hinanden.
Selv jokeren har fået et nyt drilsk udseende.

Hvert bokssæt kommer med to kortspil. En dag- og en nat-version. 

Se spillekort her

Rome poster by Martin Schwartz

Seneste nyt: Rom plakat

Selvom Rom er vores nyeste plakat er det samtidig også den ældste by.
 
Med denne smukke plakat fornemmer man virkelig Roms sjæl. De smukke kalkede jordfarvede huse, Colloseum, Peterskirken og Panthenon for bare at nævne enkelte af bygningerne. Det hvide marmor palads Vittorio Emmanuelle og nederst løber Tiberen med dens beskidte vand. 
 
Velkommen til Rom – Den evige by

Køb den her:

[front_video_jigsaw]

scandinavian.capitals

Byens sjæl

– i ét billede

Hver eneste af Martin Schwartz’ byplakater er resultatet af en lang arbejdsproces. Alene researcharbejdet tager adskillige uger, og efter det følger tre måneders møjsommeligt illustrationsarbejde – uden kompromisser undervejs. Alle bygninger er nøje udvalgt og illustreret ned til mindste detalje, for kun på den måde er det muligt at få byens sande DNA frem. Kompositionen og farvepaletten giver plakaterne deres klassiske og tidløse design – med et lille strejf af nostalgi.

Gå til vores byplakater

Byens sjæl
– i tusind brikker

Vi har taget vores byplakater og delt dem i tusind brikker. Nu skal de bare stykkes sammen igen af dig. Hvert eneste puslespil er omhyggeligt designet til at give dig et nyt syn på din by. Mens du samler puslespillet, kommer du til at lære mange af byens bygninger bedre at kende, da de talrige detaljer vil kræve din fulde opmærksomhed for at få byen til at fremstå i sin helhed igen.

Vores puslespil samler alle generationer i familien til meningsfuldt samvær i timevis. Sammen med puslespillet finder du også en komplet liste over alle bygningerne på motivet.

GÅ TIL VORES PUSLESPIL

Københavns regnbue puslespil

I august 2021 er København vært for dette års World Pride. Vi er så stolte over at samarbejde med organisationen bag, Copenhagen2021, og at bringe dig alle Københavns farver i 1000 stykker. #Copenhagen2021 #youareincluded

Køb den her